torstai 6. elokuuta 2015

Senaste vol2

Hej igen!
För att göra livet simplare så delade jag på "senaste" i två delar.

Förra veckans måndag åkte jag rakt hem till Linda efter jobbet och efter en stund startade vi mot Itis. Jag som aldrig kört till H:fors tidigare tyckte det var roligt med en mini roadtrip, och bästa av allt: vi hittade fram :D
Meningen med vår lilla trip var att se på dator åt Linda, men det räckta kanske 10sek så var hon klar och till näst blev det mat i Momento. Efter maten gjorde vi vår obligatoriska besök till NewYorker och köpte en massa underkläder, vilket som jag verkligen rekommenderar att köpa därifrån!

Fredagen 31.7 var vi på "dejt" med J. Åt säkert godaste maten ever och vinet var också to die for. Hade en jätte mysig stund och senare på kvällen drack vi hos Henkka före vi skulle dra oss till baren.

Så har jag även hunnit färga håret. Meningen var att det skulle bli en radikal ombré, men medan jag talade med min favorit frissa, Erja (hairlekiini), så kom vi fram till att det inte skulle passa mig. Istället har jag ljusa ränder på och i hela håret, och mörkare under. Så har jag håret fast så kommer mörkare färgen fram och då ser det ut som ombré. Är jätte nöjd med resultatet som blev naturlig, och fast man inte ser egentligen någon stor skillnad (om jag inte har håret fast jaa).
Igår på kvällen hade vi en tb dag med brorsan. Vi hittade gamla bordspel som vi sedan spelade, vilket som var riktigt mysigt.

Före jag säger tack hej så vill jag be om ursäkt för ett råddigt och dåligt skrivet inlägg (like always). Ska försöka skärpa mig och börja blogga oftare :) ha det så bra ,puss! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti